Contactați-ne
(+373) 79 807 733 (+373) 22 53-01-95
Despre Noi

  Societatea comercială ”Romedcom” SRL a fost înființată în 2004 și pînă în prezent este un operator economic care realizează și distribuie echipamente medicale de performanță înaltă, consumabile, reactivi pentru laborator, piese de schimb și mobilier medical pentru instituțiile medico-sanitare publice, instituții ale statului și cele private din Republica Moldova. Pentru activitatea societății ”Romedcom” SRL au fost realizate contracte de cooperare cu mai mulți producători mondiali.

   Pe parcursul activității companiei in deosebi perioada 2014-2018 au fost încheiate contracte cu instituții medico-sanitare publice în urma desfășurărilor licitațiilor publice deschise. Totodată societatea ”Romedcom” SRL a contractat servicii și bunuri în sectorul medical din fonduri europene și internaționale, în urma desfășurării licitațiilor publice deschise de către:

UCIMP DS (Unitatea de Coordonare, Implementare și Monitorizare a Proiectelor în Domeniul Sănătății), UNDP Moldova, (United Nations Development Programme), PAS (Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate), dar și cu instituții medicale private și altele.

  Pînă în prezent cu succes au fost realizate contractele sus menționate, satisfăcînd toate cerințele iar în final autoritățile contractante au beneficiat de bunuri și servicii calitative la costuri eficiente.